Støttekoncert for Ukraine

Det Kongelige Operakor, Det Kongelige Kapel samt solister fra Den Kongelige Operas Solistensemble – Clara Cecilie Thomsen, sopran, Johanne Bock, alt, Niels Jørgen Riis, tenor og Jens Søndergaard, bas – opfører Mozarts Requiem samt Ukraines nationalmelodi i Københavns Domkirke den 21. marts 2022 kl. 19.30. Koncerten ledes af den kommende chefdirigent for kapellet Marie Jacquot
De medvirkende kunstnere, producenter, det teknisk personale – ja, alle, der bidrager, arbejder gratis og i deres fritid, så billetindtægterne kan gå ubeskåret til Røde Kors’ humanitære indsats i Ukraine.
Det er således ikke Det Kongelige Teater, der arrangerer denne koncert, men os, de ansatte.
“Som så mange andre har vi spurgt os selv, hvad vi kunne gøre for at hjælpe, og svaret lå lige for: at samle midler ind via det vi gør bedst – at røre mennesker via musik og sang”, siger medarrangør af støttekoncerten Trunte Aaboe, der er fra Det Kongelige Operakor. ”Valget faldt på Mozarts Requiem, et værk vi opførte i februar på Operaen og som er kendt og elsket af mange musikelskere verden over”.
Støttekoncerten varer ca 1 time. Der vil være unummererede sidde- og ståpladser. Dørene åbnes en time før koncerten. Billetter á 250,- via Billetto https://billetto.dk/e/stottekoncert-for-ukraine-billetter-617142 eller via køb i døren.
Alle ekstra donationer til Røde Kors udover billetterne modtages på https://indsamling.rodekors.dk/team/den-kongelige-operas-kunstneres-stotte-til-ukraine eller via mobile pay: 91345