Opslagstavlen

Her kan du indrykke og læse privatannoncer samt meddelelser fra medlemmerne. Skriv til webmaster, hvis du fx er brændt inde med billetter eller efterlyser billetter til operaer. Måske har du gamle plader, CD’er eller DVD’er, du vil sælge eller forære væk – eller måske savner du selskab på en rejse…


 Billetter til Fidelio

Haves : 2 billetter til Fidelio lørdag 17/10 kl 19.30. Operaen Parket 2. række midtfor nr 7 og 9 (abonnementpris 1.428 kr)
Ønskes: 2 billetter til Fidelio enten   søndag 27/9 kl 15.00
                                                             søndag 4/10 kl 15.00
                                                             søndag 11/10 kl 15.00
                 eller                                     tirsdag 27/10 kl 19.30
Den nye placering er ligegyldig og vi bytter lige over uden betaling (eller betaler jeres merpris)
Niels Peter Rasmussen
e-mail npakt@mail. dk

Ascolta kan afhentes

Hvis du er interesseret i tidligere nr. af Ascolta fra 2016-2019, er du velkommen til at afhente dem i Holte, evt. kan jeg aflevere dem, hvis du bor i nærheden.
Lotte Lygum, Tlf.: 26 66 03 62, mail: lygum (at) lygum.dk


Gamle lakplader

Kirsten Toxværd spørger, om der er interesse for gamle lakplader – sikkert fra 50’erne. Store med symfonier, operaer mm. og små med populær musik. Alle i paphylstre. Vil tro nogle 100 i alt. Kontakt Kirsten på mailadressen: Tox@city.dk eller på tlf. 4096 6565.


Kære Ascolta-operavenner.

Jeg har som en slags “bo-bestyrer” af arkiverne efter komponisten Bent Lorentzen bl.a. fået overdraget 3 fulde kasser med VHS-bånd: en del købte indspilninger (standardrepertoiret, DJOs “Ring”), men for det meste optagelser af operaer (kendte såvel som mindre kendte), som er blevet sendt på tyske TV-kanaler i 90erne. Der er mere end 100 forskellige operaer, fra Monteverdi til Henze og Neikrug.
(Vedhæftet fotos af en del af ryggene – indspilningsdetaljer kan evt oplyses).
VHS-båndene vil blive destrueret om nogle måneder, da jeg ikke har plads til at opbevare dem. Men de kan altså afhentes af interesserede – på Christianshavn.
Hvis nogen ligger inde med en god, fungerende VHS-afspiller, aftager jeg gerne denne, så jeg kan se nogle af “skattene”.
Mvh Lars Ole Bonde, operaforsker
Her er udvalget: