Næste nummer

SE OGSÅ AKTUEL DEBAT

Her er et par appetitvækkere på indholdet i nr. 3 i 36. årgang – bladet udkommer 1. december 2017:


Frisk og boblende Elskovsdrik på DJO

Nyfortolkningen af Donizettis opera, uropført 1832, er tro mod værkets handling, stemning og godmodige humor, noterer ASCOLTAs anmelder Thomas Teilmann Damm. DJO slutter turnéen den 2. december. Læs hele anmeldelsen i ASCOLTA december 2017.

 

Prisvindende sopran i topform som Lakmé

Den kun 31-årige russiske sopran Svetlana Moskalenko får stor ros for sin Lakmé i Malmö Operans opsætning. Operaen har sin styrke i den melodiske, næsten forføreriske og smægtende sene bel canto-melodiføring, skriver Henrik Marcussen i sin anmeldelse. Læs hele anmeldelsen i ASCOLTA december 2017.

 

Interview med sopranen Susanne Elmark

Læs samtalen med den efterspurgte sopran – om bl.a. regiteater, revy og 20 år med rollen som Nattens Dronning. Interviewet er en opfølgning på oktobernummerets omtale af Susanne Elmarks rolle i Sommerlyst Revyen.

 

Gædeligt gensyn med Madame Butterfly

»Fremragende sangere«, »God instruktion« og »Særdeles seværdig« er nogle af de overskrifter, Benny Welinder benytter i sin anmeldelse af Operaens repremiere på Madame Butterfly på Holmen. Læs hele anmeldelsen i ASCOLTA december 2017.

 

Åbenhjertig samtale med DJO’s nye chef

Philipp Kochheim er ny operachef for Den Jyske Opera. Redaktør Peter Wang har talt med ham om bl.a.  visionerne for DJO, som netop nu har ansat fem unge sangere som fast ensemble. Læs hele interviewet i ASCOLTA december 2017.

 

Giv os en kulturminister

»Er sandheden den, at den nye generation af politikere er kulturløse og forveksler Vild med Dans, X-Faktor og Rundt på Gulvet med kultur?« Sådan lyder det i decembernummerets KLUMME, som Peter Olufsen fra Rille-Dille og Classico-Klubben har skrevet.

 

Læs også om kammeroperan Elskovsdrikken i Helsingør, om Orfeus-myten som ægteskabsdrama, om Momo og Tidstyvene som opera samt og Barberen i Sevilla på Holmen.