Billetter

Er du brændt inde med en/flere billetter til en forestilling, så skynd dig at skrive til webmaster, som omgående vil lægge din besked ind på denne side.


Via denne side er det lykkedes et medlem at få afsat “indebrændte” billetter få timer efter, opslaget var sat på. Så det nytter et klikke ind på www.operaensvenner.dk/biletter.


På grund af en rund fødselsdag er vi brændt inde med 2 billetter til nytårskoncerten med Copenhagen Phil lørdag den 13. januar 2018 kl.16
Koncerten finder sted i Konservatoriets Koncertsal, Julius Thomsens Gade 1 på Frederiksberg ( Det gamle Radiohus ).
Det er gode billetter på Gulv – Række 9 – Plads 2 og 4.
Koncerten byder på smagsprøver fra de kommende koncerter i 2018.
Michael Carøe er konferencier og solist med Sinatra sange.
Billetterne sælges samlet for 300 kr (50 % rabat).
Henvendelse om dette tilbud på mail til tystgaard@mail.dk eller mobil 2170 8695.
Med venlig hilsen
Bodil & Bo Poulsen


Odense-Ringen, maj 2018

Ved en fejltagelse har jeg fået købt to gange to billetter til Wagners Ring i Odense, første cyklus, 22. – 27. maj 2018, i stedet for blot en enkelt gang to billetter. Derfor udbyder jeg den ene til salg, med 10% rabat i forhold til den normale pris, som jeg har betalt. Det drejer sig altså om to billetter til alle fire forestillinger i denne cyklus. Billetterne er to af de bedste i salen, helt fremme og midtfor. Prisen er 6.160 kr. for begge billetter (købt to minutter efter at salget startede!), men jeg giver 10% rabat, hvorved nettoprisen bliver 5.544 kr.

Hvis du er interesseret i dette tilbud, så mail på pouleiner@vip.cybercity.dk eller pouleiner@gmail.com . Du kan også ringe til mig på 3050.7834 eller til min kone på 2325.5428. Hvis du kun skal bruge én billet, er du også velkommen til at henvende dig, men jeg vil selvfølgelig foretrække at sælge billetterne samlet. Med venlig hilsen / Poul Einer Hansen